Ajl28 online dating

| Macam tak percaya je saya dah berdaftar sebagai TONTON MACAM VIP.

ajl28 online dating-36

" Dengan menawarkan pelbagai program tempatan yang menarik dan hebat, Tonton akan menjadi pilihan utama dalam kalangan rakyat Malaysia di mana para pengguna boleh menonton program-program kegemaran mereka itu keselesaan masing-masing, di mana sahaja mereka berada," kata Airin Zainul, Pengurusan Besar Kumpulan ntv7,8TV dan Tonton.

Apapun, pengguna Tonton yang bukan VIP dah tu, korang tak payah risau sebabnya korang masih boleh menikmati program yang disajikan secara percuma contohnya kandungan berita, bual bicara dan program yang bersiaran secara langsung dan banyak lagi.

Untungnya kat sini, pengguna Tonton yang bukan VIP masih lagi boleh menonton 2 episod pertama setiap drama bersiri lama dan baru tanpa bayaran pun haaaa, kalau rasa cerita tu best dan nak sambung, korang kena subscribe jadi VIP lah kan.

Memang tak rugipon kebab cerita-cerita yang banal diorang tayangkan semuanya memang best.

Beberapa proragam eksklusif seperti It's A Date, Cinta Roller Coaster dan Secret Lover.

Selain itu, program eksklusif Tonton seperti Hijab Chic, Crazee Stupid Stuff, 1001: Celebrity Encounters dan Cinta Masam Manis merupakan program yang saya rasa korang tak boleh terlepas. Memang best habis.[ @tontonmy ] @saharulridzwan ada pesanan untuk korang di luar sana.

Dengan tag line #Tonton Macam VIP membolehkan pengguna dilayan seperti VIP.

VIP tu maksudnya bila korang subscribe pelan tonton yang sedia ada, korang boleh la tonton drama kegemaran korang. Ada lebih 23,000 jam drama serta hiburan menanti anda di my.

Boleh tonton cerita yang belum tayang, sedang ditayang mahupun yang terlepas untuk di tonton. Tak kan korang rasa mahal sangat untuk layan rancangan kegemaran korang?

Buat la pilihan yang bijak sebab ada 4 pelan langganan yang disediakan.

RM3 untuk tempoh akses selama 24 jam, RM5 (tujuh hari), RM10 (30 hari), RM 96 (setahun).